top of page
  • Writer's pictureİmza Danışmanlığı

C ve Ç Harfi İçin İmza Örnekleri ve İpuçları

Updated: Jun 29, 2023

Kişisel ya da kurumsal imza tasarımlarınız C ya da Ç harfi ile başlıyor ya da C ya da Ç harfi ile başlayan bir kelime içeriyorsa öncelikle işe harfi tanıyarak başlamanız gerekir. Temelde C ve Ç harfleri esnek tek bir hareketten oluşmaktadır. Bu tek hareketin eğimini, keskinliğini ve genişliğini değiştirdiğinizde ya da hareketi parçaladığınızda ve böldüğünüzde harfiniz aynı kalmakla beraber görünümü değişebilir.


C harfi imza örnekleri
C harfi ile başlayan isim ve soyadları için öneriler

C Harfi ile başlayan isimlere Canan, Cansel, Cansu, Candan, Cemile, Cemre, Ceylin, Cihan, Ceylan, Ceyda, Ceyhun, Can, Cahit, Canberk, Celal, Cemil, Cenk, Cihan, Cihangir, Cumhur, Cüneyt, Coşkun isimleri örnek verilebilir. Eğer isminiz ya da soyadınız C veya Ç harfi ile başlıyorsa her ne kadar çekiminden bu yana yıllar geçmiş olsa da aşağıdaki video imza tasarımınız da sizin için faydalı olabilir. Ayrıca C ve Ç harfine benzer formlarda olan harflere ait diğer video dersler de imza tasarımınız için size ipuçları sunabilir. Bu harfler şunlardır: C ve Ç harfi için G, I, J, O, U.

Bu yazıda İmza Danışmanlığı için değil kendi kendinize imza tasarımlarınızı yaparken size rehber olacak ipuçları için beraberiz. Aşağıdaki video da geçmiş yıllarda çekilmiş herkese açık bir video dersten oluşmaktadır. Temel, Profesyonel ya da Kurumsal İmza Danışmanlığı ile bağlantılı değildir.


 

Bununla birlikte, kendi kendinize çalışmak sizin için güçse ve profesyonel bir rehbere ihtiyaç duyuyorsanız kişisel ya da kurumsal İmza Danışmanlığı talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.




bottom of page