top of page
  • Writer's pictureİmza Danışmanlığı

Herkes için İmza Danışmanlığı

Updated: Jul 12, 2023

İmza Danışmanlığı, tasarım ve danışmanlığın senteziyle oluşan bir iş/hizmet modeli ve imza tasarımı konusunda profesyonel desteğe ihtiyaç duyan herkes için var. Kişisel planlardan Temel ve Profesyonel İmza Danışmanlığı, bireyin bu alandaki talebini karşılamaya yönelik uygulanırken, Kurumsal İmza Danışmanlığı planı şirketler ve halka mâl olmuş kişiler ve talepleri içindir.

 

  1. Eğer kendiniz ya da velisi bulunduğunuz 18 yaş altı çocuğunuz için İmza Danışmanlığı talebiniz var ise Temel ya da Profesyonel İmza Danışmanlığı planlarından birini tercih edebilirsiniz.

  2. Kurumunuz yahut kendi ticari markanız için bir İmza Danışmanlığı talebiniz var ise Kurumsal İmza Danışmanlığı planını tercih edebilirsiniz.

  3. Kurumunuz yahut kendi ticari markanız için Kurumsal İmza Danışmanlığı planı kadar emek ve zaman harcanmayan, çok hızlı ve daha ekonomik talepleriniz için Temel İmza Danışmanlığı planını gerekli ticari ekstralarıyla beraber tercih edebilirsiniz.

 

İmza Danışmanlığı almak için sebepleriniz olmalı:

  • İmzanızı kendi imzanızmış gibi hissetmiyor ve imza atarken rahatsız oluyorsanız.

  • İmzanızın sizi olduğunuzdan/olması gerektiğinden daha farklı gösterdiğini düşünüyorsanız.

  • İmza atarken zorlanıyor ve hep farklı imzalar atıyorsanız.

  • Bu üç problemden en az birini kendi kendinize çalışarak çözüme ulaştıramıyorsanız.

 

Eğer bu üç maddeden en az biri sizi tanımlıyorsa ve kendi kendinize çözüme ulaşmak güçse İLETİŞİM sekmesini tıklayıp iletişim formunu doldurabilirsiniz.




bottom of page